Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның жұмыс жоспары
" Ешім ЖОББ мектебі" КММ
2022-2023 оқу жылы
№ |
Мониторинг көрсеткіші |
Іске асыру форматы |
кезен |
Аяқтау нысаны |
1 |
Тамақтану режимін сақтау |
Оқушылардың тамақтану уақытын белгілеу |
жылына 1 рет |
Тамақтану кестесі |
2 |
Астың дайындалу сапасы |
Сынамаларды алу |
күнделікті |
Дайын тағамды бақылау журналына деректерді енгізу |
3 |
Күнделікті тарату мәзірі мен онкүндік мәзірден дайындалған тағамдардың сәйкестігін тексеру |
Асты сәйкестендіру |
Айына 1 рет |
Тексеру актісінде көрсету |
4 |
Тоңазытқыштарда, мұздатқыш камераларда өнімдерді сақтаудың температуралық-ылғалды режимін сақтау |
Термометрлердің болуын және жарамдылығын тексеру |
күнделікті |
Тоңазытқыш жабдығының температуралық режимін есепке алу журналы |
5 |
Ас блогының санитарлық жағдайы. |
Ас блогының жайларын, жабдықтарды, ас үй және асхана ыдыстарын қарап тексеру. |
күнделікті |
Жауапты тұлғаға кемшіліктерді көрсету. |
6 |
Ыдыс-аяқтарды, жабдықтар мен жабдықтарды жуу ережелері. |
бақылау |
Айына 1 рет |
Актіде көрсету |
7 |
Ас блогының персоналын іріңді және басқа аурулардың болуына тексеру |
Персоналды тексеру |
Ай сайын |
Ас блогы қызметкерлерінің денсаулық жағдайын тіркеу журналы. |