Тамақтандыруды ұйымдастыруды бақылау жөніндегі бракераж комиссиясы құрамында:
1.Комиссия төрайымы С. М. Абишева
2. Кәсіподақ комитетінің төрайымы Курманова Г.М.
3. Әлеуметтік педагог А. Т. Кеженова
4. Тамақтану бойынша менеджері Куменцова А .А .
5. Ата-аналар комитетінің мүшесі Тен Д.Ш.
Тексеру мақсаты:
1.Оқушылардың тамақтануының ұйымдастырылуы.
2. Мектеп асханасының жұмысы, санитарлық жағдайы.
Тексеру барысында анықталды:
1) тамақтандыруды ұйымдастыру: асханаға кіре берісте кезекші мұғалім тамақтанар алдында қолды жуу керек екеніне назар аударды. Тамақтану залында әрбір сынып үшін жеке үстелдер жабдықталды, балаларға отыратын орындар жеткілікті. Барлық сынып жетекшілері өз сыныптарымен бірге жүреді.
2) комиссия ас блогына барды: бұзушылықтар анықталған жоқ.
3) үстел жасаудың эстетикасы: үстелдер таза, ыдыс таза, үстелдер жабдықталған.
4) Өнімнің шығуы мәзірде көрсетілген нормаларға сәйкес келеді:
а) әр түрлі үстелдерден 4 порция тұздық өлшенді:
өнім шығару-200,250 г, сорпа жылы, шай ыстық, нан - тоқаш өнімдері жаңа.
Ұсынымдар: сынып сағаттарында бастауыш сынып оқушыларымен ыстық тамақ қабылдаудың қажеттілігі мен пайдалылығы туралы әңгімелер өткізу.
Комиссия мүшелері Абишева С.М. Курманова Г.М.
Кеженова А.Т.
Кузменцова А.А.
Тен Д.Ш.