Тамақтандыруды ұйымдастыруды бақылау жөніндегі бракераж комиссиясы құрамында:
1.Комиссия төрайымы С. М. Абишева
2. Кәсіподақ комитетінің төрайымы Шумкова Н. А.
3. Әлеуметтік педагог А. Т. Кеженова
4. Тамақтану бойынша менеджері Куменцова А .А .
5. Ата-аналар комитетінің мүшесі Серова И.А.
Тексеру мақсаты:
1. Оқушылардың тамақтануын ұйымдастыру.
2. Мектеп асханасының жұмысы, санитарлық жағдайы
Тексеру барысында мыналар анықталды:
1) тамақтануды ұйымдастыру: асханаға кіре берісте кезекші мұғалім тамақтанар алдында қолын жуу керек екеніне назар аударды. Асханада әр сынып үшін жеке үстелдер қойылады, балаларға арналған орындар жеткілікті. Барлық сынып жетекшілері өз сыныптарымен бірге жүреді.
2) Комиссия ас блогына барды: бұзушылықтар анықталған жоқ.
Қойма бөлмелері де тексерілді. Жарма, жеміс, қант және т. б. сөрелерде және арнайы ыдыстарда сақталады.
3) жабынның эстетикасы: үстелдер таза, ыдыс-аяқтар таза, үстелдер қызмет етеді.
4) өнімнің шығымы мәзірде көрсетілген нормаларға сәйкес келеді:
а) 2 порция өлшенді бұршақ сорпасы әр түрлі үстелдерден:
өнімнің шығымы - 200,250 гр, сорпа жылы, шай ыстық, нан-тоқаш өнімдері жаңа болды.
Ұсынымдар: сынып сағаттарында бастауыш сынып оқушыларымен ыстық тамақ қабылдаудың қажеттілігі мен пайдалылығы туралы әңгімелер өткізу.
Комиссия мүшелері: Абишева С. М.
Кеженова А. Т.
Шумкова Н.А.
Кузменцова А. А
Серова И. А.