Тамақтандыруды ұйымдастыруды бақылау жөніндегі бракераж комиссиясы құрамында:
1.Комиссия төрайымы Абишева С. М.
2. Кәсіподақ комитетінің төрайымы Шумкова Н. А.
3. Әлеуметтік педагог Кеженова А. Т.
4. Тамақтану бойынша менеджері Куменцова А .А .
5. Ата-аналар комитетінің мүшесі Серова И.А.
Тексеру барысында анықталды:
1) тамақтандыруды ұйымдастыру: мектеп буфетінің алдында санитарлық-гигиеналық аймақ жұмыс істейді (раковиналар, сұйық сабын, қолды кептіру)
2) тамақтану залында әрбір сынып үшін жеке үстелдер жабылады, балаларға отыратын орындар жеткілікті. Барлық сынып жетекшілері өз сыныптарымен бірге жүреді.
3) оқушы мәзірі күн сайын 1 сабақтың басталуына дейін асханада ілінеді;
4) тағамдардың дәмдік сапасына тексеру жүргізілді; барлық тағамдар комиссия мүшелерінің дәмді және пайдалы тағамдар туралы түсініктеріне сәйкес келеді; дайындау сапасына, өнімдердің сапасына наразылықтар жоқ;
5) Өнімнің шығуы мәзірде көрсетілген нормаларға сәйкес келеді:
әр түрлі үстелдерден борщтың 4 порциясы өлшенді:
өнім шығару - 200,250 г, сорпа ыстық, шай ыстық, нан-тоқаш өнімдері жаңа.
Ұсынымдар:
Балалармен дәмді және пайдалы тамақ, жеке гигиена ережелері туралы білім беру жұмыстарын ұйымдастырыңыз.
Комиссия мүшелері: Абишева С. М.
Кеженова А. Т.
Шумкова Н.А.
Кузменцова А. А
Серова И. А.