Текст
Обед /түскі ас | Выход блюд гр. /тағамның мөлшері | 6. | Обед/түскі ас | Выход блюд гр./тағамның мөлшері |
1. Суп вермишелевый/Салма | 250 | 1.Рисовый суп/күріш сорпасы | 250 | |
2.Хлеб/ Нан | 40 | 2.Хлеб/нан | 40 | |
3.Чай/шай | 200 | 3.Чай с молоком/сүт қосылған шай | 200 | |
4.Мёд/бал | 10 | 4.Фрукты/жеміс-жидек | 250-300 | |
5. Творог/ ірімшік | 150 | 5. Мед/бал | 15 | |
6. Фрукты/жеміс-жидек | 250-300 | 6. Кефир/айран | 200 | |
Обед/ түскі ас | Выход блюд гр./ тағамның мөлшері | 7 | Обед/түскі ас | Выход блюд гр./тағамның мөлшері |
1.Макороны отв. с мясом/ етпен қосылған макарон | 250 | 1.Жаркое по домашнему/ет қосылған картоп | 250 | |
2. Салат морковный/ сәбізден жасалған салат | 100 | 2.Салат из св.овощей/көкеніс салаты | 100 | |
3. Хлеб/нан | 40 | 3.Хлеб/нан | 40 | |
4.Кисель/кисель | 200 | 4.Кампот/кампот | 200 | |
5. Фрукты/жеміс-жидек | 250-300 | 5. Творог/ірімшік | 150 | |
6. Мед/бал | 15 | 6. Мед/бал | 15 | |
7. фрукты | 250-300 | |||
Обед/ түскі ас | Выход блюд гр./ тағамның мөлшері | 8. | Обед/түскі ас | Выход блюд гр./тағамның мөлшері |
1.Гороховый суп/ бұршақ сорпа | 250 | 1.Борщ/борщ | 250 | |
2.Хлеб/нан | 40 | 2.Хлеб/нан | 40 | |
3.Компот/компот | 200 | 3.Молоко/сүт | 200 | |
4.Творог/ірімшік | 150 | 4.Фрукты/жеміс-жидек | 250-300 | |
5. Фрукты/жеміс-жидек | 250-300 | 5. Мед/бал | 15 | |
6. Мед/бал | 15 | |||
Обед/ түскі ас | Выход блюд гр./ тағамның мөлшері | 9 | Обед/түскі ас | Выход блюд гр./тағамның мөлшері |
1.Мясо с гречкой /ет қосылған қарақұмық | 250 | 1.Рыба тушенная с карт.пюре/ бұқтырылған балық пен картоп пюресі | 250 | |
2.Салат овощной/көкеніс салаты | 100 | 2.Салат морконый/сәбіз салаты | 100 | |
3.Хлеб/нан | 40 | 3.Хлеб/нан | 40 | |
4.Сок/шырын | 200 | 4.Кисель/кисель | 200 | |
5.Фрукты/жеміс-жидек | 250-300 | 5. Мед/бал | 15 | |
6. Мед/бал | 15 | 6. Фрукты/ жеміс-жидек | 250-300 | |
Обед/ түскі ас | Выход блюд гр./ тағамның мөлшері | 10 | Обед/түскі ас | Выход блюд гр./тағамның мөлшері |
1.Рассольник/қышқылтым сорпа | 250 | 1.Биточки мясные/ет кесектері | 100 | |
2. Хлеб/нан | 40 | 2. Рис приспушенный/ піскен күріш | 150 | |
3. Кисель/кисель | 200 | 3.Кефир/айран | 200 | |
4.Творог/ірімшік | 100 | 4.Хлеб/нан | 40 | |
5. Мед/бал | 15 | 5.Мед/бал | 15 | |
6.фрукты | 250-300 | 6. Фрукты/ жеміс-жидек | 250-300 | |
6. Печенье/печенье | 30 |